heggemaryn
  • Dordreht
  • Nederland
Delen op Facebook Delen
 

De pagina van heggemaryn

Recente activiteiten

heggemaryn is nu lid van Kenniskantoor
7 Aug 2018

Profielgegevens

Organisatie
verhaal
Werkdomein
verhaal
E-mailadres
heggemaryn@gmail.com

Vochtigheid in de kinderkamer

Een van de belangrijkste factoren in de kinderopvang is de vochtigheid, die hij dyshit.Dlya gezonde baby luchtvochtigheid moet ten minste 50% bedragen, voor infectie van de luchtwegen van de patiënt - niet minder dan 60%. Als de lucht in de kamer te droog is, heeft de baby een slijmhuid, legt hij de neus en wordt hij vaak 's nachts wakker. Droge lucht en de ademwegen van kinderen zijn slechte buren. Op de dunste voering van de luchtwegen ligt een laag slijm. Dit beveiligingssysteem speelt de rol van een miniatuurtransporteur, die verschillende deeltjes uit de ingeademde lucht ontvangt.

Droge lucht, vooral met centrale verwarming, dient als een spons en absorbeert vocht uit alle delen van het lichaam - huid, haar, luchtwegen. Onder invloed van droge lucht stopt het werk van de transportband. Mucus hoopt zich op in holtes en wordt een voedingsstof voor bacteriën, met als gevolg dat de luchtwegen opgezwollen raken, ingesloten - er is moeite met ademhalen. Om dit te voorkomen, moet je in de kamer waar de baby slaapt een bevochtiger plaatsen. website

Ook kunnen vanwege problemen met de borstvoeding problemen ontstaan ​​door borstvoeding: de baby heeft een slijmvliezen in de mondholte en, als gevolg daarvan, pijn bij het zuigen. Bij een temperatuur van 25 graden en een luchtvochtigheid van 20% (namelijk deze vochtigheid in de winter in een kamer met centrale verwarming), brengt het kind ongeveer 30-50 ml vloeistof per uur alleen door met ademhalen om de ingeademde lucht te bevochtigen (tel hoeveel per dag). Maar je baby heeft elke gram in zijn account.

Open een boek over kindereducatie, hoofdstuk "Een kamer voor een pasgeborene voorbereiden" - elk zegt dat het noodzakelijk is om de gewenste luchtvochtigheid te handhaven in de kamer waar het kind slaapt. Maar alleen als onze grootmoeders en moeders natte handdoeken rondhangen, zijn er nu speciale apparaten - luchtbevochtigers.

De blog van Heggemaryn

Masteren in de kinderkamer

Voor een gezond kind moet de luchtvochtigheid minstens 50% zijn, voor een patiënt met luchtweginfectie - minstens 60%. Als de lucht in de kamer te droog is, heeft de baby een slijmhuid, legt hij de neus en wordt hij vaak 's nachts wakker. Droge lucht en de ademwegen van kinderen zijn slechte buren. Op de dunste voering van de luchtwegen ligt een laag slijm. Dit beveiligingssysteem speelt de rol van een miniatuurtransporteur, die verschillende deeltjes uit de ingeademde lucht…

Doorgaan

Geplaatst op 24 September 2018 om 22.03

Prikbord

  • Nog geen reacties!

Je moet lid zijn van Kenniskantoor om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van Kenniskantoor

 
 
 

© 2019   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden