Esther van der Steeg
  • Vrouw
  • Amersfoort
  • Nederland
Delen op Facebook Delen
  • Berichten
  • Evenementen
  • Groepen
 

De pagina van Esther van der Steeg

Recente activiteiten

Esther van der Steeg heeft een evenement geplaatst
Miniatuur

Lancering boek Lekker in je lijf! Een voorlichtingsboek voor kinderen 6-10 jaar in De Bartiméusschool in Zeist (NL) en Visio Onderwijs in Amsterdam, scholen voor kinderen met een visuele beperking.

April 16 2021 hele dag
Tijdens de boeklancering vieren we vieren met leerlingen, ouders en leerkrachten de publicatie van het 'Lekker in je lijf!', het luisterboek én de grote letter versie met contrastrijke illustraties. Omdat élk kind toegang moet hebben tot juiste en positieve voorlichting over seksualiteit en het lichaam.See More
14 Jun 2021
Esther van der Steeg is nu lid van Kenniskantoor
27 Jan 2021

Profielgegevens

Organisatie
Bureau Seksuele Gezondheid Amersfoort
Werkdomein
Educatie
E-mailadres
info@seksuelegezondheidamersfoort.nl
Blog-URL
http://seksuelegezondheidamersfoort.nl/
LinkedIn-profiel (URL)
http://https://www.linkedin.com/in/esther-van-der-steeg-01057312/?o...

Recensie Lekker in je lijf!

Het boek Lekker in je lijf! is een eerlijk en positief voorlichtingsboek over de vulva, voor kinderen. Ik schreef dit boek zodat opvoeders met kinderen in gesprek kunnen gaan over het lichaam van meiden, en in het bijzonder over de vulva. En daarnaast over autonomie, wensen en grenzen. Prof. dr. Ellen Laan schreef het voorwoord. De recensie in het NRC luidt: “Het boek gaat óver het lichaam van meiden, maar is ook geschikt voor jongens om te lezen. De tekst is toegankelijk, vrolijk qua taal, serieus qua inhoud. Lezers leren de juiste woorden voor vulva en vagina, in plaats van poes, poentje, voorbips en vlinder. Er staan ook veel vragen in, om het met vriendinnen of ouders over te hebben.”

Kortom, dit boek moet je lezen! Het basisboek kun je bestellen via bol.com en edusex.nl. De grote letter versie, voor kinderen met een leesbeperking, verschijnt in april 2021.

Beide versies worden geïllustreerd door Esther van den Berg van Puikeprent en vormgegeven door Roderique Arisiaman.

Prikbord (1 commentaar)

Op 16 Februari 2021 om 11.54 zei Maris A...

Goedendag,
Hoe gaat het met je? Ik heb interesse in je gewekt nadat ik je korte profiel had doorgenomen en vond het nodig om je onmiddellijk te schrijven. Ik heb iets heel belangrijks om aan u te onthullen, maar ik vond het moeilijk om mezelf hier uit te drukken, aangezien het een openbare site is. Kunt u mij contacteren op :( officialaishacbd@gmail.com) voor de volledige details.
Fijne dag
Godzijdank zegene
Aisha

Je moet lid zijn van Kenniskantoor om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van Kenniskantoor

 
 
 

© 2022   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden