Hallo!

Voor een samenwerkingsverband tussen verschillende bibs (BibArt) zouden we graag een webshop aanmaken voor het verkopen van onder andere tickets voor filmvoorstellingen.

De site van BibArt werd aangemaakt via een Drupal omgeving. Het is mij intussen gelukt ook een webshop aan te maken in Drupal omgeving (module Ubercart), maar nu moet ik enkel nog een betaalsysteem achter de webshop vast hangen. Ik was zo op Mollie of Icepay terechtgekomen. Mijn voorkeur gaat  uit naar Mollie, echter moet je daar een ondernemingsnummer opgeven (bij Icepay trouwens ook). Omdat BibArt geen ondernemingsnummers heeft, wordt dat een moeilijke. Jullie enig idee hoe we dit zouden kunnen oplossen? BibArt is een interlokale vereniging. 

Alvast bedankt!

Gr,

Eva

Weergaven: 138

Berichten in deze discussie

Hey Eva,

Heb je al gekeken naar Eventbrite? Of wil je graag binnen de Drupal omgeving blijven?

Groeten,

Jotie

Dag Jotie,

Ziet er wel interessant uit! Een aantal van onze stadsdiensten maken ook al gebruik van Ticketgang. Ik denk dat Evenbrite iets gelijkaardigs is, maar dat ziet er wel mooier uit. 

Het zou leuk zijn, moesten we in de Drupal omgeving kunnen blijven,  maar vrees dat dat geen optie is zolang we geen ondernemingsnummer hebben. 

Bedankt alvast voor de tip!

Groetjes,

Eva

RSS

© 2019   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden