Dag allemaal,

wij zijn op zoek naar een leuke tentoonstelling die we in onze bib kunnen aanbieden. 

Onze doelgroep zijn kleuters en kinderen, mag uiteenlopend zijn.
Heeft iemand van jullie tips of ervaringen?

Groeten

Sofie

Weergaven: 248

Berichten in deze discussie

Beste 

Ik heb een soort tentoonstelling gemaakt voor kinderen  met als thema Disney. Het gaat over het leven van Walter Disney en ik heb er een (korte) quiz aan gekoppeld. 

Aangezien ik de tentoonstelling en quiz zelf gemaakt heb mogen jullie hem gebruiken als jullie willen. Op de informatie is er geen auteursrecht gebonden, want het meeste is van Wikipedia, maar van de afbeeldingen ben ik niet zeker. 

Hopelijk kunnen jullie mijn idee gebruiken. Als jullie willen kan ik eventueel nog wat komen toelichten, want ik ben van Denderleeuw, wat dus niet ver is.


Deze documenten en het idee is ook doorgegeven aan de bibliotheek van Liedekerke, dus het kan zijn dat zij er ook iets mee doen.

Groetjes

Stijn Van Droogenbroeck

Bibliotheekassistent in Meise en Roosdaal.

Bijlagen:

Andere bibliotheken die het willen gebruiken, mogen het natuurlijk ook gebruiken.

Als het een losstaande (geen kaders) tentoonstelling mag zijn, is dit ook een mogelijke optie: voor de JBW maakte ik enkele jaren terug 10 papieren attributen die met een sprookje te maken hebben. In bijlage zie je het schoentje van Assepoester, de appel van Sneeuwwitje, Roodkapje en de Wolf, het bos van Klein Duimpje, de kat uit de gelaarsde kat en het schip van Piet Piraat. Niet op de foto: het betoverde bos van Doornroosje, de Bremer stadsmuzikanten, een zoekrijmpje bij Repelsteeltje en het hutje van de heks uit Hans en Grietje.
De attributen moeten wel van Oostende tot bij jullie - en terug -  geraken.

Bijlagen:

RSS

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden