Enkele dagen geleden stuurde Standaard Boekhandel naar alle bibliotheken en schepenen een mooi verwerkt boek ter promotie van hun nieuw aanbod 'Snelboek'.

Ik probeerde op hun website de voorwaarden van dit aanbod te bekijken. Maar dit is niet mogelijk omdat je eerst moet aanmelden. Maar dit vond ik al te ver gaan, ik zou liever eerst wat meer vrijblijvende info willen.

 

Daarom is er een collega die reeds ingetekend heeft op dit aanbod en me meer info kan bezorgen?

Of is er een collega die de voorwaarden heeft en me deze wil bezorgen?

Weergaven: 358

Berichten in deze discussie

Beste Collega's,

 

Ik heb deze week bezoek gehad van onze vertegenwoordigster bij Standaard en zij heeft mij het volledige concept uitgelegd.  Ik denk trouwens dat het de bedoeling is om alle bibliotheken hierover te bezoeken.

 

Als ik het goed heb onthouden, is het aanbod ongeveer hetzelfde als dat van Medio (via Bibnet).  Alleen kan je bij Standaard ook kiezen voor enkel de snelle levering zonder afwerking.  Voor klanten is dat gratis.

 

Ik heb niet ingetekend op dit aanbod omdat Standaard onze leverancier is voor non-fictie boeken en dit aanbod is zeer beperkt in Snelboek.  Bovendien ben ik op dit ogenblik - omwille van diverse redenen - ook (nog) niet van plan om in te tekenen op het aanbod van Bibnet.

 

Vriendelijke groeten,

 

Lut Roelens

bib Schoten

Annemie,

Standaard Boekhandel is ook in de bibliotheek van Rumst langs geweest voor uitleg bij de snelboeken. Uit het aanbod dat aangeleverd kan worden als snelboek -en dat betekent op de eerste plaats 400 titels fictie voor volwassenen-  kun je zelf vooraf je keuze maken a.h.v. een online aanbod met uitleg. Je deponeert je keuze in het winkelwagentje. Je moet geen 400 titels kiezen per jaar, je kunt er ook 200 of 300 kiezen. Deze boeken krijg je in de verschijningsweek geleverd door taxipost, gefilmd, met tag, rugetiket en snelboeketiket. (De etiketten zijn (voor het gebied rond Antwerpen alleszins) gemaakt op het model van de bibliotheek Antwerpen omdat dat hun grootste afnemer zal zijn.

De prijs voor deze service bedraagt 5 euro, de boeken hebben geen versterkende binding zoals bij Medio.

Hoeveel het kost als je de boeken wel snel maar niet kastklaar wilt, herinner ik me niet meer.

De korting op de aankoop van de boeken is afhankelijk van je binding met Standaard. Ben je al een oude grote klant, dan kan je ook voor de snelboeken instappen op diezelfde korting.

Ook non-fictie en jeugdboeken zijn leverbaar binnen deze dienst, maar eerder de zeer voor de hand liggende titels, waarbij grote afname verzekerd is.

 

Met vriendelijke groet,

Marina

Collega's,

Ter aanvulling: de korting die ons als niet-klant beloofd is, bedraagt 15%. Bij Medio is dat voor dit jaar gezakt van 25% naar 10%, misschien alleen voor niet-klanten. Wij betalen voor de verwerking bij Medio 2,5€ terwijl dit bij Standaard 5,25€ zou zijn. Standaard zou wel elke dag leveren i.p.v. één maal per week bij Medio.

 

Groetjes,

 

Annemie Schroyens,

Stabroek

RSS

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden