Dag allemaal!

Misschien is Kunstenfestival Watou jullie wel bekend. Het is een jaarlijks zomerevenement in het dorpje Watou in België, net langs de Franse grens. Ieder jaar verwelkomt het dorp verschillende hedendaagse kunstenaars, dichters en schrijvers om het dorp op verschillende locaties in te palmen. Op verscheidene authentieke plaatsen in het dorp worden hedendaagse kunst, poëzie en literatuur met elkaar gecombineerd. Het kunstenfestival in Watou vindt al plaats sinds 1980 en groeide uit tot één van de meest bekende jaarlijkse kunstenfestivals in België. Sedert 2009 staat vzw Kunst in voor de organisatie van het festival en gaf het sedertdien een nieuwe dynamiek. De afgelopen jaren was er werk te zien van onder meer Sophie Calle, Michelangelo Pistoletto, Annette Messager, Elmgreen & Dragset, Tracey Emin en Felix Gonzalez-Torres.

Meer info over het Kunstenfestival Watou kan je terugvinden op http://www.kunstenfestivalwatou.be en via onze facebookpagina!

Voor de editie van 2016 zijn we voor de opbouw van een kunstwerk op zoek naar een massa bijbels! Liefst oude exemplaren, zonder gekleurde pagina's, tekst zwart op wit gedrukt. Een goeie oude bijbel dus. Welke bibliotheek heeft daarvan een grote hoeveelheid staan die niet meer gebruikt wordt? Let op; de bijbels zullen nadien niet meer gebruikt kunnen worden. Ze vergaan als kunst.

Neem contact op via magalie.lagae@vzwkunst.be als je ons kan verderhelpen! Wij zorgen voor het laden, lossen en het transport.

Vele groeten,

Magalie

 

Weergaven: 116

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden