Beste mevrouw, meneer

Misschien heeft u reeds gehoord van Prisma vzw. In 2011 konden meer dan 200 Brusselse leerlingen terecht bij Prisma vzw voor huiswerkbegeleiding en bijlessen voor taal en specifieke onderwijsvakken. Prisma vormt een kwalitatieve en gestructureerde aanvulling op het reguliere dagonderwijs. Ook het volgen van privélessen behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast organiseren wij een reeks culturele en sportieve activiteiten, telkens gericht op de maatschappelijke ontplooiing van onze leerlingen.

Taalbeleid is de rode draad doorheen alle opleidingen en activiteiten van Prisma. Voor jonge mensen die een succesvolle toekomst willen uitbouwen, is communicatie – zowel geschreven als gesproken taal – immers van zeer groot belang. Wij zien er op toe dat het taalbeleid in onze school voor iedereen toegankelijk is. Daarom werken wij op basis van praktische thema’s en heuse woordpakketten. De bedoeling is duidelijk: via het taalvaardig(er) maken van de kinderen willen wij sociale cohesie bevorderen en de toekomstkansen van de leerlingen bevorderen.

Om onze kwaliteit te behouden en onze doelstellingen te bereiken willen we de huisbibliotheek van Prisma vzw uitbreiden. Daarom hadden we graag een beroep gedaan op uw maatschappelijke betrokkenheid en vragen we u vriendelijk om dit onderwijsproject voor Brusselse leerlingen te steunen en de huisbibliotheek te helpen aanvullen.

 

Alvast bedankt,

Lien Vanhoorne
Projectmedewerker Prisma

Prisma vzw

Onderwijs en Jeugdcentrum

Paleizenstraat 25

1030 Schaarbeek

 

Telefoon/Fax: 02/223.06.98

E-mail: info@prismaedu.org

Weergaven: 368

Berichten in deze discussie

Naar wat soort materialen bent u op zoek? fictie, non-fictie, leeftijdscategorie, educatief materiaal, ...?

Dag Marijke,

We zijn vooral op zoek naar Nederlandstalige jeugdliteratuur (fictie) maar educatieve boeken en documentatieboeken zijn ook welkom aangezien het een onderwijscentrum is. Leeftijdscategorie is 9j-16j. Kan jij ons helpen?



Marijke De Smedt zei:

Naar wat soort materialen bent u op zoek? fictie, non-fictie, leeftijdscategorie, educatief materiaal, ...?

RSS

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden