Beste (jeugd)bibliothecarissen,

Een Groot en Vriendelijk nieuw jaar toegewenst! Bij De Grote Vriendelijke Podcast (degrotevriendelijkepodcast.nl) barsten we van de mooie plannen voor 2020 en blikken we nog steeds met plezier terug op een geweldig 2019. Dat steeds meer mensen naar de GVP luisteren, ook in Vlaanderen, is mede te danken aan jullie inspanningen in de bibliotheek, waarvoor onze dank! Bij dit bericht foto's van hoe bibliotheken in Nederland (o.a. Assen, Eemland, Appingedam) de GVP zichtbaar hebben gemaakt. De berichten over deze tafels/vitrines zijn goed: de GVP-tips schijnen in trek te zijn bij bezoekers. We hopen natuurlijk dat nog meer bibliotheken in 2020 de GVP zichtbaar gaan maken d.m.v. ons pr-materiaal, zoals posters en stickers.

In Vlaanderen geven onder meer de bibliotheken in Haacht & Boortmeerbeek, Maaseik, Sint-Agatha-Berchem, Evere, Heist-op-den-Berg, Herent en Holsbeek al aandacht aan de GVP.

Wil je ook meer doen met de GVP? Mail ons dan op info@degrotevriendelijkepodcast.nl, dan denken we met je mee en kunnen we pr-materiaal opsturen. Als je alleen op de mailinglijst wilt, is dat natuurlijk ook prima. Er zijn je reeds 89 collega's voorgegaan. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Grote Vriendelijke Groet,
Jaap Friso en Bas Maliepaard

Ps. Onze Eindejaarspodcast al beluisterd? Dan ben je in 1x weer helemaal up to date als het om het afgelopen kinderboekenjaar gaat.

Weergaven: 123

© 2020   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden