De bibliotheek van Brasschaat gaat de jeugdafdeling opnieuw inrichten. We zijn hiervoor op zoek naar een ontwerper of architect, maar we willen graag met iemand werken die al ervaring heeft met het inrichten van een bibliotheek.

Willen jullie namen van ontwerpers/architecten doorgeven en ook wat jullie ervaringen met hen waren? Foto's zijn natuurlijk ook welkom (of link naar jullie website).

groetjes,

Nathalie Wilms

Weergaven: 284

Berichten in deze discussie

In onze bib hadden we een hele fijne samenwerkingservaring met beeldfabriek Afreux uit Antwerpen (Tel: + 32 (0) 3 232 95 93 - Email: info@afreux.be).

In opdracht van onze bib, werden - en dit in afwachting van de intrek in het volledig gerenoveerde bibliotheekgebouw - twee tijdelijke bibliotheken ingericht. Gelet op de tijdelijkheid van de huisvesting was de opdracht om op basis van het bestaande meubilair, toch een aantrekkelijke omgeving te creëren. Afreux tekende ook voor het inrichtingsconcept van Bib Joske in Sint-Joost-ten-Node dat met uiterst beperkte middelen een zeer geslaagde realisatie genoemd mag worden.

Foto's Tijdelijke bib in de Wolvengracht: www.flickr.com/photos/hoofdstedelijke_openbare_bibliotheek/sets/721...

foto's bib Joske:www.sint-joost-ten-node.bibliotheek.be

 

Beste Nathalie,

Je kan je vraag ook kwijt in de groep 'bouw en inrichting'

Mvg,

Philippe Liesenborghs

LOCUS

RSS

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden