Collega's,

De Boomse bib gebruikte voor het maken van signalisatie, flyers, brochures, … steeds de huisstijl zoals door Cultuurconnect uitgedacht (https://www.cultuurconnect.be/nieuwe-bibhuisstijl). Mooie huisstijl, zelfde stijl als de bibwebsite en kant-en-klare sjablonen: allemaal redenen om ermee aan de slag te gaan. ‘De Bib’ is bovendien een sterk merk waar we graag mee aan bouwen en deel van uitmaken.
Onze gemeente heeft nu net ook een huisstijl ontwikkeld: het is de bedoeling dat alle diensten die ook gaan gebruiken voor hun communicatie.
We gebruiken nu steeds vormgeving op basis van de bib-huisstijl en vinden het dus moeilijk zo maar plots over te stappen op een andere huisstijl (die ook heel mooi is). We willen de connectie met het bib-merk graag behouden; onze communicatie moet nog steeds opvallen en herkenbaar zijn tussen alle andere gemeentelijk drukwerk.


Graag inspiratie van anderen: gebruiken jullie de huisstijl van de bibs; de huisstijl van de gemeente; een combinatie of iets helemaal anders? … En waarom welke keuze?

Alvast bedankt!

Weergaven: 209

Berichten in deze discussie

Hallo Dara,

Wij gebruiken, indien vereist, een 'combinatielogo', waarop onder het gekende biblogo,  'Gemeente Rumst' staat, en de kleuren van alles zijn overeenkomstig de kleuren van de huisstijl van de gemeente, 

Mvg,

Steven Roels

Bib Rumst

RSS

© 2022   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden