Hallo collega's

Ik wil me graag bekwamen in het maken van de biblogo's met leuke achtergrondfoto - zoals volop terug te vinden https://www.flickr.com/photos/fotobib/. Katrien Schroyens van Bib Bornem legde mij eens uit hoe dit te doen met het programma GIMP, maar helaas kan ik die uitleg nergens meer terugvinden. Iemand die hierin expertise heeft?

Bedankt en groetjes, Suzanne 

Weergaven: 207

Berichten in deze discussie

Hallo Suzanne,

via mijn zus Annemie de tip gekregen dat er hier nog een GIMPvraagje openstaat dat ik misschien wel even zou willen bekijken ;-).

Informatie over GIMP staat nog altijd op Digigids maar sinds ik niet meer in de bib werk is dit terug een privéblog geworden. Het webadres is dus wat gewijzigd. Ik zal dat zo meteen aanpassen in het oude artikel op kenniskantoor. Ik geef je alvast de link door https://digigids.wordpress.com/fotos/gimp-2/. Mogelijk zitten hier wel al wat verouderde handleidingen tussen...

Je kan ook de sjablonen gebruiken die je bij dit artikel terugvindt, dat bespaart je wat tijd, zie http://kenniskantoor.be/group/socialemedia/forum/topics/foto-in-bib....

Lukt het niet om ze te downloaden, stuur me dan maar een mailtje (nog steeds katrien.schroyens@bornem.be). Dan zoek ik even in de map van de bibliotheek of bij mij thuis of ik de originele sjabloonbestanden nog terugvindt.

Veel succes en als het voor iedereen bruikbaar is, misschien delen via fotobib ;-)?

RSS

© 2019   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden