Goedemiddag allemaal 

Ik ben bezig met het opstellen van een aankoopdossier voor onze bewegwijzering in de bibliotheek. Het gaat om aanduidingen van materialen op de rekken tot pijlen naar de infopunten,... Het gaat niet over noodsignalisatie.

In het dossier vraag ik een ontwerp voor de bewegwijzering, maar ik ben nog aan het zoeken naar enkele kwaliteitscriteria die verder gaan dan de prijs om de ontwerpen te beoordelen. Zijn er bibliotheken die onlangs iets gelijkaardigs gedaan hebben en mij kunnen verder helpen?

Groetjes Laura Peeters (bibliotheek Schoten)

Weergaven: 236

Berichten in deze discussie

Wij zijn bezig met het oppimpen van onze rekken met zijpanelen, waarop toch enige aanduidingen zullen staan van de inhoud.

Naast de puur technische criteria hebben we ook nog naar volgende criteria gevraagd:

- Dienstverlening: waarbij leveringstijd en montage dienen vermeld te worden en kunnen doorslaggevend zijn.

 - Prijs: voor deze opdracht moest reeds rekening gehouden worden met eventuele extra - kosten, de montageprijs dient apart vermeld te worden bij de prijsopgave.

- Uitvoeringsregels: de leverancier moest een voldoende ruim kleurenaanbod kunnen garanderen. Hij moet bereid en in staat zijn materialen te leveren in de gewenste kleuren. Het opvolgen van de bestelling en de levering verlopen in een normaal te verwachten tijdsbestek (max. 60 werkdagen tussen de definitieve bestelling en de levering).


Groeten

Kathleen

Dag Laura,

Ik heb een collega die je hier wel mee kan helpen.

Kan je je vraag even kopiëren in een mail en sturen naar bibliotheek@aalst.be?

Dan stuur ik die vraag naar haar door.

Groetjes,

Elke De Geyndt

Bibliotheek Aalst "Utopia"

RSS

© 2019   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden