Dag collega’s,

In De Bib Leuven is zopas de expo Star Wars geëindigd (8 december 2015 – 9 januari 2016).

Aanleiding voor het opzet was de release van de langverwachte SW-film The Force Awakens midden december. De bib van Leuven en de Belgian Star Wars Fanclub TeeKay-421 sloegen de handen in elkaar: met items (figuurtjes, boeken, poppen, kostuums, helmen, lightsabers, posters…) van individuele TeeKay-leden werd een mooie expo samengesteld in de bibliotheekruimte.

Op zaterdag 12 december hadden we in de bib, ook in samenwerking met Teekay-421, een SW-dag met een vertelmoment voor iedereen, een lezing, personages in character in de bibruimte, een kleine expo-quiz en knutselsessies voor kinderen. De dag was een enorm succes en de tentoonstelling was dat ook, zowel wat respons van het publiek betreft als qua persbelangstelling (o.a. Karrewiet).

Mochten er bibs zijn die interesse hebben: TeeKay-421 is kandidaat om de expo (of een (kleinere) variant ervan uiteraard) elders over te doen. Er volgen immers later nog SW-films… Wie meer informatie wil, kan contact opnemen met de Bib Leuven: christel.verbraeken@leuven.be

Een foto’s als sfeerbeeld, we hebben er nog voor wie geïnteresseerd is.

mvg,

Christel Verbraeken

deskundige publiekswerking fictie volwassenen

de Bib Leuven

Weergaven: 250

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden