Quizvragen - wat doet een cultuurbeleidscoördinator/medewerker van een cultuurdienst volgens jou (niet)?

Volgende week dinsdag, 29 september, organiseert COMEET (Cultuuroverleg Meetjesland, een intergemeentelijk samenwerkingsverband van 14 gemeenten) een regionale denk- en inspiratiedag rond cultuurbeleid. We nodigen voor die dag alle Meetjeslandse cultuurprofessionals uit, dus zowel medewerkers van cultuurdiensten, cultuur- en gemeenschapscentra als bibliotheken. 

We starten de dag met een korte quiz, waarmee we een beetje sfeer willen scheppen, maar vooral om de afstand die er soms is tussen medewerkers van CC/GC, bibliotheek en cultuurdienst, te verkleinen. We willen hiermee ook enkele vooroordelen / clichés / misvattingen die er bestaan over de verschillende jobs binnen cultuur uit de weg te ruimen. Voor die vragen ben ik nog op zoek naar de nodige inspiratie, en daarom kom ik even bij jullie aankloppen! 

Zijn er bepaalde vooroordelen / clichés / misvattingen over jullie job waar jullie vaak mee geconfronteerd worden? Ik hoor ze graag, maar dan bij voorkeur via mail op stefanie.de.pauw@comeet.be - je weet maar nooit wie van de deelnemers aan onze denk- en inspiratiedag hier al mee leest :-) 

Alvast hartelijk bedankt voor jullie hulp! 

Weergaven: 234

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden