Hallo

De gemeente Duffel is bezig met de opstart van een cultuur-/gemeenschapscentrum: Cinema Plaza. Hierin voorzien we voor een gedeelte een eigen programmatie maar zal er ook veel ruimte zijn voor verenigingen en culturele projecten van Duffelaars.

We denken aan een toegangssysteem met programmeerbare badges die de gebruiker slechts toegang geven gedurende de periode dat hij de infrastructuur huurt en beperkt tot de ruimtes die hij huurt. Met diezelfde badge zou eveneens de inbraakbeveiliging moeten uitgeschakeld kunnen worden.

Hebben jullie ervaringen met zo'n toegangssysteem? Positief? Negatief?

Alvast bedankt voor je reactie.

groeten!

Lutgart

Weergaven: 211

Berichten in deze discussie

Beste Lutgart,

Bekijk even het systeem van Recreatex (Syx Automations). Daarin zit o.a. een module 'gebouwenbeheer' waarmee je de sturing van HVAC, verlichting en toegangscontrole kan laten meelopen met de boekingen. Wij werken er nog niet mee, maar plannen het wel in 2 nieuwe gebouwen.

Of neem even contact met Ivan Soetart bij gemeente Wielsbeke. Zij gebruiken dit systeem in hun GC, en voor zover ik heb vernomen op een infomoment zijn ze er toch positief over.


Vriendelijke groet,
Bert Moerman

Hoofdtechnicus Cultuurcentrum Knokke-Heist
Ondervoorzitter STEPP vzw

Beste Lutgart,

Wij gebruiken reeds enkele jaren op twee locaties met huurzalen het systeem Evolo van het merk Kaba.

Op papier ziet het er allemaal prima uit maar sinds de overname door Dorma zit alles een beetje in het slop: de beloofde webversie van de software gaat er nooit komen en de service-interventies verlopen eerder moeizaam. Een koppeling met onze planningssoftware (Yesplan) zit er ook niet echt in. Voor onze nieuwe geplande locaties kijken we uit naar alternatieven.

Hoever staan jullie ondertussen?

Mvg,

Dag

RSS

© 2020   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden