Beste collega's,

Ik heb een paar vragen voor hen, die -net als wij- Nedap apparaten + software hebben (liefst in combinatie met BMS Brocade). Wij hebben sinds 2008 inname-en uitleenapparatuur (+ -balies en -kasten) van Nedap. Eind vorig jaar was een forse investering in hardware en software nodig, om alles weer future-proof te krijgen.

Werken jullie inmiddels met de Bibliocheck software versie 6? En gebruiken jullie daarbij de nieuwe look and feel (zwart-wit)? Onze gebruikers (en wij) waren daarover zo ontevreden dat we snel zijn teruggegaan naar de oude look. Maar we zijn niet 100% tevreden over de prestaties van het gehele systeem sinds de upgrade, en het wringt bij mij dat we hebben betaald voor iets dat niet goed ontwikkeld lijkt.

Vroeger bestond er een gebruikers-overleg om verbeteringen/veranderingen te kunnen voorstellen. Weet iemand of Nedap bij de ontwikkeling van de producten nog bibliotheken betrekt? Heeft iemand al contact opgenomen met hen ivm de laatste versie van de software? Zijn er bibs die er ook voor hebben gekozen hun publiek niet bloot te stellen aan de zwart-wit look and feel?

Alvast dank voor jullie reacties, ik kijk er naar uit.

groeten Suzanne, bib Kapellen

Weergaven: 86

© 2019   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden