BERICHTEN DELEN ALS PAGINA

Hoera, hoera! Facebook heeft iets gewijzigd en 't is eindelijk iets waar we wel op zaten te wachten...

Tot nog toe kon je berichten van andere websites wel delen naar je Bib facebookpagina, maar enkel als je persoonlijk aangemeld was. Hierdoor kwamen die berichten in het blokje Recente berichten van anderen over Bib...en werden ze gepubliceerd als privépersoon en niet als bibEn dat vonden wij niet zo leuk...

Maar blijkbaar kan het vanaf vandaag (of sinds...) wel. Wij deden vandaag de test met een berichtje uit onze eigen ISIS-catalogus en konden het perfect delen als Bib Bornem op onze eigen profielpagina.

BERICHTEN KLAARZETTEN VOOR PUBLICATIE

Ook al een tijdje nieuw is dat je een bericht kan publiceren met een toekomstige datum. Getest en het werkt!

zie Facebook-Helppagina "Hoe plan ik dat een bericht later op mijn pagina wordt weergegeven"

Weergaven: 488

Berichten in deze discussie

Ik heb (als beheerder) voor onze facebookpagina steeds (toch al een jaar) als pagina kunnen delen.

Enkel fans komen terecht in Recente berichten van anderen over de bib...

Of begrijp ik het verkeerd...?

Als je beheerder bent van de bib moet je elke keer als je iets deelt, de optie 'op jouw pagina' ( ipv 'op jouw tijdlijn) kiezen om te vermijden dat je als privépersoon post.

Ik meld me aan als beheerder en kies dan op onze pagina in het administratiepaneel Facebook gebruiken als Bibliotheek Sint-Truiden.

Als ik dan van een andere site iets wil delen, krijg ik in een popup onmiddellijk dat ik deel op de tijdlijn van de pagina.

Oorspronkelijk kon dit niet waardoor wij de gewoonte aankweekten om de link dan telkens manueel toe te voegen terwijl we ingelogd stonden als "Bib Bornem". We hebben nu pas per ongeluk ontdekt dat het niet langer nodig is. 't is best mogelijk dat dit al een hele tijd kan hoor. Misschien is het voor de meeste bibliotheken dus geen 'nieuws', maar als er nog collega's zouden zijn die net als ons nog niet rechtstreeks via het delen op Facebook-knopje berichten op hun timeline publiceren met het idee dat je dan sowieso publiceert vanuit persoonlijke naam... 't is dus niet meer nodig om een omweg te nemen ;-)

Katrien Debels zei:

Ik meld me aan als beheerder en kies dan op onze pagina in het administratiepaneel Facebook gebruiken als Bibliotheek Sint-Truiden.

Als ik dan van een andere site iets wil delen, krijg ik in een popup onmiddellijk dat ik deel op de tijdlijn van de pagina.

RSS

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden