Facebook probeert gebruikersvriendelijk te zijn met tips maar om die tips te kennen moet je heel erg veel tekst lezen (7 documenten die op 1 na erg lang zijn). Er zijn erg veel verwijzingen. Uiteindelijk is het vooral met je privacy dramatisch gesteld. Verder werkt Facebook veel met derden, zoals app-makers en websites die zijn aangesloten op het Connect-netwerk en/of de social plug-ins (zoals de Like-button), maar lijkt er nauwelijks op toe te zien dat deze partijen zich netjes aan de wet houden. Mochten ze dat niet doen, dan wordt op geen enkele wijze duidelijk wat Facebook voor actie onderneem

Helaas hebben de persvoorlichters van Facebook niets van zich laten horen, zodat we onze bevindingen nog niet kunnen voorleggen. We houden jullie op de hoogte als er wellicht nog een reactie binnenkomt.

Meer info

Meer details over Facebook lees je in Bright Magazine #39 dat 22 april verschijnt.

RAPPORTCIJFER: 4

NB: Scores van 1 tot 10 (1 voor hufterige uitvreters tot 10 voor heilige boontjes)

 

Weergaven: 29

Berichten in deze discussie

Bedankt voor de info! Niet echt onverwacht...

Veel mensen stellen hun privacy-instellingen wel scherp in, maar vergeten te klikken op toepassingen en websites en de toegang te blokkeren naar informatie die je prijsgeeft wanneer een van je vrienden een FB-applicatie toegang geeft tot zijn of haar gegevens (en ongewild die van jouw dus ook).

RSS

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden