Op 9 september maken Cultuurconnect, en de collega's uit de masterclasses, de resultaten van de projectoproep bekend. Meteen weten we welke en hoeveel lokale digitale experimenten er in het lokaal cultuurbeleid worden opgezet.

Er is natuurlijk veel meer: we starten om 12 uur met een leuke lunch - bijpraten na de zomer! - om tegen 13.30 u. officieel te starten met de keynote. Dat is Renske De Groot. Zij is expert op het snijvlak cultuur/kunst/digitaal/educatief en bekijkt met ons, heel concreet, nieuwe rollen, uitdagingen en mogelijkheden voor cultuur in de digitale samenleving.

Er is een ontmoetingscafé, een babbelbox, VR-initiatie..., er zijn infomomenten over digitale projecten en diensten, en er is de toespraak van minister Sven Gatz: hij legt uit wat hij van Cultuurconnect verwacht en hoe hij aankijkt tegen digitaal als meerwaarde voor het lokaal cultuurbeleid.

We sluiten af met de uitreiking van de prijs voor lokaal cultuurbeleid... Opgelet: er zijn die dag alleen maar winnaars, want de babyborrel van Cultuurconnect wordt een feestelijke ontmoeting, de opening van een nieuw werkjaar, met nieuwe ambities, sterke nazomerenergie en veel goesting.

Start mee! Komen is gratis, maar meld je aan:  http://www.cultuurconnect.be/babyborrel

Tot 9/9, ten huize Cultuurconnect, Priemstraat 51, van 12 (lunch) of 13.30 u. (start programma) tot 16.30 u.
WELKOM!

Weergaven: 154

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden