Collega's,

Mag ik zo vrij zijn jullie aandacht te vragen voor het volgende: ik stelde me kandidaat om te zetelen in de stuurgroep van het Kenniscentrum Mediawijsheid van de Vlaamse Gemeenschap. Sinds eind vorige week kan iedere organisatie die (o.a.) mediawijsheid nastreeft een stem uitbrengen (en dit tot 22/1/2016 om 12u). Zou ik jullie mogen vragen mijn kandidatuur mede via jullie organisatie/netwerk kenbaar te maken en te steunen, zodat ik voldoende stemmen kan verzamelen om de socio-culturele sector te vertegenwoordigen in de stuurgroep? Meer informatie over mijn kandidatuur alsook over de procedure kan men terugvinden via volgende link http://mediawijs.be/nieuws/stem-je-kandidaat-stuurgroep-kenniscentrum-mediawijsheid . Voor de eenvoud bezorg ik jullie in bijlage alvast het stemformulier.

Hartelijk dank bij voorbaat!

Yves Rosseel

ARhus

 

Weergaven: 363

Bijlagen:

Berichten in deze discussie

Overheden mogen niet stemmen. Je moet een non-profitorganisatie uit het Sociaal, Cultureel of Welzijnswerk; een onderzoeksgroep; of een expertisecentrum zijn. En elk van dit soort organisaties heeft één stem. De coördinator, secretaris, directeur of leidinggevende van de organisatie ondertekent het formulier.

Dag Yves,

> U scant het formulier in en mailt het in bijlage naar mediawijs@iminds.be voor 22/01/2016 om 12h.

Mijn steun heb je. Om mijn stem uit te brengen, moet ik wel iets meer moeite doen, maar komt in orde. Vind de procedure nogal omslachtig, zeker voor een organisatie met mediawijsheid als kerntaak. Daarvoor zal wel een gegronde reden zijn, hoop ik.

Zou het kunnen dat de link naar het stemformulier op kenniskantoor niet klopt? Bij mij lukte het niet en kwam er een foutboodschap. Kunnen anderen dat even testen? Hieronder een alternatieve manier om aan hetzelfde document te geraken.

Hier vind je hetzelfde document op de website van mediawijsheid (pdf).

Wens je succes met je kandidatuur. En dat ook de bibliotheeksector er beter van wordt.

Met vriendelijke groeten,

Jan Collet

Bib Kalmthout



RSS

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden