Heb je jouw top 5 favoriete kinderboeken aller tijden al ingediend via www.hebban.nl/stem? En je collega's?

Voor de tweede keer organiseert De Grote Vriendelijke Podcast i.s.m. Hebban de verkiezing die gaat leiden tot De Grote Vriendelijke 100, hopelijk opnieuw een inspirerende lijst met prachtige jeugdliteratuur.

We hopen van harte dat jullie de verkiezing willen aanjagen onder jullie collega's en bezoekers, zodat we nog meer stemmen halen dan vorig jaar en opnieuw een gevarieerde lijst krijgen waar we weer een prachtige poster van kunnen laten maken. De stemweken lopen t/m 6 november. In onze kick-off aflevering is jullie collega Annelien Vanessche van de Bibliotheek Kortrijk te horen!

Paar ideetjes:
- Deel de verkiezing in jullie nieuwsbrief
- Hang de stemposters op in de bibliotheek (bijvoorbeeld boven een tafel met de 100 boeken van vorig jaar!), je kunt ze downloaden uit onze mediakit.
- Maak gebruik van de social mediaplaatjes uit onze mediakit om de verkiezing op Instagram, Facebook, Twitter of TikTok onder de aandacht te brengen
- Deel een Klein Vriendelijk Pleidooi op sociale media voor een boek dat vorig jaar niet in de lijst stond. Op Instagram en TikTok kun je op ons profiel een Reel/filmpje vinden waarvan je de speciale KVP-audio kunt rippen.
- Vraag al je collega's hun top 5 mee te nemen naar een team-vergadering en stem ter plekke: het levert leuke gesprekken op!

Dank voor jullie hulp en enthousiasme!

Groet,
Bas Maliepaard en Jaap Friso

Weergaven: 22

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden