Besten

Al vele jaren zit ik met het gedacht dat er ergens een platform zou moeten zijn waar zowel grote organisaties (Vlaamse Opera,...) als kleine verenigingen (plaatselijke toneelverenigingen) na afloop van hun voorstellingsperiode de decors op kunnen plaatsen om uit te wisselen en/of verkopen. Het is zonde dat er meestal uren en uren werk in gestoken wordt om die decors te maken en dat ze naderhand gewoon weggegooid worden. 

In het kader van recycleren is dit binnen de huidige maatschappelijke gedachtengang zeker een must.

Voor bvb kleine verenigingen geeft dit meer ademruimte naar budget, tijd, ... en de mogelijkheid om misschien eens een decor neer te kunnen zetten waar ze anders nooit van konden dromen.

Decors die niet weg gegooid worden kosten ook geen geld aan containers, containerpark, nodeloos stockeren, afbraakuren, ... Dus in deze zou het mooi zijn als bij start van een productie al aangemeld kan worden op dat platform zodat er misschien iemand is die het bij afbouw al kan komen afhalen.

Misschien bestaat er al zo een platform, dan zou ik daar zeker van op de hoogte gebracht willen worden want er is veel interesse in!!!!

Weergaven: 126

© 2018   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden