De testfase is achter de rug en de eerste versie van onze bib app is gepubliceerd !  Donderdag 21 april om 14u volgt de persvoorstelling in Bib Londerzeel: iedereen is welkom.  En nu is het aan u ! 

 

Volg de stappen die beschreven staan in de bib app inventor handleiding en download mijn open source zip-bestandje (het bestand niet uitpakken: opslaan als zip-folder).  

 

In de handleiding staat stap voor stap beschreven hoe u Bib app Londerzeel makkelijk kan aanpassen om een app voor uw eigen bibliotheek te maken en te publiceren op de Market.  Er is maar één voorwaarde: uw zip-bestandje opnieuw delen op Kenniskantoor en/of bibliotheek20.ning wanneer u iets hebt toegevoegd, zodat we er allemaal beter van kunnen worden !

 

U voelt uzelf geen programmeur?  Geen nood: ik ook niet.  De sterkte van App Inventor is net dat het geavanceerde programmeermogelijkheden biedt aan iedereen die met de blokjes wil spelen. 

Bekijk dit grappig promofilmpje van Google over hoe snel en makkelijk App Inventor werkt.

 

Download Bib app Londerzeel op uw Android toestel,  scan deze qr-code of zoek 'Bib Londerzeel' in de Market.  Volgende week op alle voorpagina's , nu al op Kenniskantoor !   :) 

 

Lees hier de vorige thread over de testfase van Bib app Londerzeel.

 

Weergaven: 315

Bijlagen:

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden