Voor het eerst neemt De Grote Vriendelijke Podcast live met publiek op in Vlaanderen! Op 29 mei praten kinderboekrecensenten Jaap Friso (JaapLeest.nl) en Bas Maliepaard (Trouw) in boekhandel De Groene Waterman in Antwerpen met Jean-Claude van Rijckghem over zijn nieuwste historische roman 'Onheilsdochter' (Querido 15+, verschijnt eind mei).

Het gesprek zal gaan over zijn research en schrijfproces, zijn liefde voor de geschiedenis en sterke, vrouwelijke hoofdpersonen, over de verschillen en overeenkomsten tussen scenario's en romans schrijven, zijn meeslepende stijl en vast nog veel meer. Ongetwijfeld komen zijn vorige boeken 'Jonkvrouw', 'Galgenmeid' en 'IJzerkop' ook voorbij in het gesprek.

Natuurlijk is er de gelegenheid om de boeken van Van Rijckeghem te kopen en door hem te laten signeren en de schrijver en Bas en Jaap te ontmoeten. We kijken er enorm naar uit om onze Vlaamse  luisteraars te zien. Kom je ook?

KAARTEN
Kaarten kun je bestellen via deze link.
De kaartprijs is inclusief gratis drankjes en hapjes!

PROGRAMMA

14:30u - Inloop met koffie/thee

15:00u - 16:30u - Opname

16:30 - 17:30 - Borrel

De Grote Vriendelijke Podcast?
Dit is de eerste en vooralsnog enige podcast voor volwassenen over jeugdliteratuur. Gemaakt vanuit Nederland, maar met oog voor de Vlaamse jeugdboekenmarkt. Er staan al afleveringen online met Bart Moeyaert, Els Beerten, Leo Timmers, Marita de Sterck en Pieter Gaudesaboos. We zijn te beluisteren via Spotify, alle podcast-apps en www.degrotevriendelijkepodcast.nl

Weergaven: 24

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden