Mediawijs.be lanceert naar aanleiding van de Bibliotheekweek het dossier 'Bibliotheken en hun mediawijze rollen'. In het dossier vind je de nodige handvaten om aan de slag te gaan met mediawijsheid in jouw bibliotheek. Hoe situeren bibliotheken zich binnen het mediawijsheidsveld? Hoe ga je met media aan de slag in een bibliotheek? Wat zijn goede praktijken in het veld? Dit en nog veel meer vind je terug in het dossier Bibliotheken en hun mediawijze rollen.

Weergaven: 323

Berichten in deze discussie

https://mediawijs.be/dossiers/dossier-bibliotheken-en-hun-mediawijz...

"Je verbinding is niet privé. Aanvallers proberen mogelijk je gegevens van mediawijs.be te stelen (bijvoorbeeld wachtwoorden, berichten of creditcards)."

Krijg in verschillende browsers berichten zoals hierboven. Ben te weinig mediawijs om te weten hoe ik nu wel aan het materiaal geraak (want de boodschap negeren lijkt me niet echt mediawijs).

Jan,

Haal de s weg uit https:// en je kan er zonder problemen naartoe surfen. Door de https probeert je browser een beveiligde verbinding op te zetten, waarvoor niet alle technische vereisten voorhanden zijn. Vandaar de waarschuwing.

groetjes,

Nele Laton

> Haal de s weg uit https://

Een mediawijs antwoord ;-)

Bedankt Nele!

Hallo iedereen,

Bedankt om het te laten weten!

Ik heb de link ondertussen aangepast in het bericht. 

Groetjes

Sanne

RSS

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden