Van 20 oktober tot en met 5 november 2017 gaan we voor een extra lange Digitale Week. Zo kunnen jullie nog meer mensen bereiken en kunnen aanbieders van workshops jullie vraag beter aan.

DigIT UP #2 , E-inclusie en Makerspaces: voor elk wat wils.

We luisterden naar jullie voorkeur voor grotere en meer inhoudelijke studiedagen. In 2017 organiseren we daarom 3 thematische dagen. 24 februari is er DigitUp. Samen met een expert en ervaren collega's bekijk je tijdens een doeworkshop hoe je in jouw organisatie aan de slag kan gaan met VR, digitale kunst, muziekeducatie, artistieke games, livestreaming,... Zo stomen we je klaar om een creatieve activiteit tijdens de Digitale Week te organiseren. Houd deze datum alvast vrij in je agenda!

In april organiseren we nog een dag rond e-inclusie en in mei leer je op een inspiratiedag hoe jouw organisatie aan de slag kan met de ideeën uit FabLabs en de makersbeweging.  

Democratie wordt het thema van de publieksactie

'Democratie' wordt het thema van de publieksactie van de DW 2017. In aanloop naar de verkiezingen van 2018 laten we het grote publiek  participeren door hun ideeën een digitaal platform te geven. Meer informatie over deze campagne, de mediapartners en hoe je jouw deelnemers hierin kan betrekken volgt.

Digitale Week en bibcampagne

Cultuurconnect gaat verder op het spoor van 2016 en laat de bibliotheekcampagne samenvallen met de Digitale Week. We moedigen  bibliotheken aan om de meerwaarde van de bib tijdens de Digitale Week in de verf te zetten.  Mensen wegwijs maken in het digitale is brandend actueel en toont de maatschappelijke meerwaarde van de bib onomstotelijk aan. In de editie van 2016 deden bibliotheken dit succesvol door digitale verwendagen, fablabsessies en digitale cultuuractiviteiten te organiseren.

Nood aan informatie of inspiratie? Neem contact op met lucy.vereertbrugghen@cultuurconnect.be

Weergaven: 259

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden