They're back! Dit najaar worden aan de Bibliotheekschool van Gent voor de vierde keer de Bib Web Awards uitgereikt aan verdienstelijke digitale praktijken en tools uit de Vlaamse bibliotheek-, documentatie- en informatiesector.

Ook deze keer zullen de cursisten van het graduaat Bibliotheek- en informatiedeskundige voor een aantal categorieën de nominees selecteren.
Vervolgens zal een combinatie van publieksstemmen en vakjury in elke categorie het eindresultaat bepalen. Daarnaast voorzien we opnieuw een Prijs van het Publiek, een Prijs van de Vakjury en een Prijs van de Bibliotheekschool.
Op maandagavond 4 december 2017 zetten we alle winnaars in de bloemetjes tijdens een feestelijke happening.

We openen met een korte inzamelperiode.
Ben je gestart / op dreef met een FabLab, een app, een mediawijze activiteit… en wens je mee te dingen naar een award? Laat het ons weten!
Dit hoeft niet je eigen verdienste te zijn. Ben je enthousiast over het werk van een collega of naburige bibliotheek? Ook dat kan je ons melden.
Je kan je inzending onderbouwen, beargumenteren, illustreren, ... maar dat hoeft niet.
Denk eraan dat de Bib Web Awards even goed aan wetenschappelijke bibliotheken, schoolbibliotheken, museumbibliotheken, erfgoedinstellingen of archieven worden uitgereikt.

Wij bestuderen alles grondig en in oktober weet je of jouw inzending op onze lijsten prijkt.

Kandidaturen kun je indienen tot en met vrijdag 29 september 2017 per mail bibwa2017@gmail.com, met een reactie op de blog, op onze Facebookpagina of Twitter @bibwa2017.

Via de blog houden we je de komende maanden op de hoogte: in welke categorieën gaan we nomineren, wie volgt minister Joke Schauvliege, schrijfster Annelies Verbeke en cartoonist Kamagurka op als special guest, wie zijn onze sponsors, wie is genomineerd, waar kan je stemmen, wie zetelt er in de vakjury, enz.

Weergaven: 259

© 2018   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden