Ik vroeg mij af hoe het bij jullie loopt met de uitleencijfers? Sinds de overstap naar Wise lenen we alle AVM-materiaal gratis uit maar een echte boost aan onze uitleencijfers van cd's heeft dit nooit gegeven. Kopen jullie nog evenveel cd's aan? Kopen jullie op een andere manier? Minder maar beter of juist meer populaire muziek?

Zijn er (digitale) alternatieven die we kunnen aanbieden in de muziekafdeling? Zijn er andere mogelijkheden die een boost geven? Zijn er bibs die de cd collectie willen stopzetten?

We hebben in Ronse al jaren een uitgebreide en goed draaiende AVM-afdeling die we nu hebben omgedoopt in Muziek-Film-Spel. Ik wil de collectie zoveel mogelijk behouden en ik kijk oprecht uit naar jullie reacties.

Brigitte

Weergaven: 208

Berichten in deze discussie

In Balen dalen de uitleencijfers van cd's ook elk jaar. We kopen nog steeds cd's aan, maar denken toch binnen enkele jaren de cd-afdeling op te doeken.  We hebben echter nog geen enkel goed alternatief gevonden en een bib zonder muziek schrikt ons toch wel wat af.

Zou inderdaad jammer zijn om muziek te zien verdwijnen uit de bibliotheken, ik denk aan de volgende generaties die nu terug massaal vinyl aankopen, ooit werd toch ook vinyl uitgeleend in de bibliotheken nee?

RSS

© 2023   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden