http://www.youtube.com/embed/qV4LK58z7VA

Beste bibliothecarissen

Mochten jullie voor de komende JBM nog met de handen in het haar zitten en zich afvragen: wat kunnen wij de kinderen van onze gemeente op dit moment nog schenken? Dan heb ik mogelijk een passend antwoord.

Het Vertelweb biedt 9 vertellingen aan, die op heel eenvoudige wijze aan de scholen kunnen worden aangeboden. Het enige wat zij moeten doen, is een account aanmaken. U neemt als bibliotheek contact met ons op, en wij zorgen voor de afrekening en de communicatie: €25 per school.

Hartelijke groeten!

Hilde Rogge, de Belleman en Meneer Zee

Weergaven: 56

Berichten in deze discussie

Dit is echt een aanrader! Ik bekeek het filmpje en was meteen verkocht! Deze rasvertellers zijn hier opnieuw op hun best!

Wij betalen alvast een abonnement voor al onze scholen binnen onze gemeente én voor de 2 afdelingen van onze gemeentelijke kinderopvang. Ook zij zijn hier heel enthousiast over!

Als bibliotheek geloven wij sterk in dit project! Wij vinden dat er nooit voldoende verhalen kunnen zijn om de taalontwikkeling te stimuleren én om het leesplezier aan te wakkeren bij kinderen. Deze 3 vertellers deden reeds menige kinderen en volwassenen op het puntje van hun stoel zitten tijdens fysieke voorstellingen.

Daarom geloven wij in het project en staan we er ook voor 100 % achter. Hoe meer bibliotheken en scholen aansluiten, hoe meer verhalen deze website zal bevatten. Dit initiatief startte kleinschalig, maar het heeft heel veel potentieel en verdient zeker navolging!

RSS

© 2021   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden