Hallo,

We zouden de boeken die we uitzoeken voor thematafels van verwijderbare stickers willen voorzien. Heeft iemand ooit al zo een sticker ontworpen? Wat staat er van tekst op?

Thema? In de kijker? Getipt?

Ik zoek inspirerende voorbeelden!

Interessante leveranciers zijn ook welkom. Momenteel hebben we al met CSB (www.csb.be) gewerkt waar we wel tevreden over zijn.

Weergaven: 241

Berichten in deze discussie

Wij maken meestal op gewoon papier een klein labeltje dat het thema weergeeft. Bij dvd's en cd's steken we dat gewoon in de hoes vooraan. Het verschuift meestal wel, maar blijft meestal wel lang genoeg zitten omdat zo'n themastand ook maar tijdelijk is. Bij boeken kleven we het op de kaft vooraan. Het kan achteraf gemakkelijk verwijderd worden. Als het een terugkerend thema is dan kleven we het op de rug, zodat het beter zichtbaar is als het in het rek staat en eigenlijk heel het jaar door bruikbaar blijft.

Het lijkt ons interessanter om het thema erop te zetten, dan een logo voor thematafels. De klant weet dan vlugger waar het over gaat. Enkele voorbeelden van links naar rechts: autisme (sticker - permanent), beste films 2014 (papier - tijdelijk), homoseksualiteit-mannen (sticker - permanent; aparte versie voor vrouwen), dementie (sticker - permanent) . In bijlage ons Word-bestand met enkele stickers.

Bijlagen:

Bedankt Katrien!

Het is zeker interessant om aparte stickers per thema te maken, maar daar kruipt wel wat tijd in natuurlijk, vandaar een uniform labeltje. Ook vooral om aan de collega's duidelijk te maken dat het materiaal met zo'n sticker terug op de thematafel moet. We maken dan wel een affiche voor boven de thematafel met vermelding van het thema.

 

RSS

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden