Het winterseizoen komt eraan. De periode van de gevonden sjaals, mutsen en handschoenen. Regelmatig vinden we iets in de bib en die spullen terugbezorgen aan hun eigenaar lukt niet zo vaak. Mensen denken blijkbaar zelden aan hun bibbezoek als ze iets verloren zijn.

Dit jaar gaan we in Bornem iets intensiever communiceren dat we iets gevonden hebben. Hopelijk hebben we dan beter resultaat om de rechtmatige eigenaars terug te vinden, veranderen we niet stilaan in een kringloopwinkel en denken mensen sneller aan ons als ze iets verloren zijn.

Voor deze campagne gaan we deze afbeelding gebruiken.

Vermits wij in Bornem voorstander zijn van shareware mag je onze bestanden (in bijlage) gebruiken om zelf een gezocht-affiche aan te maken.

Gebruik hiervoor Publisher of Powerpoint. Deze programma's laten toe om twee afbeeldingen boven elkaar te plakken. Je kan dan zelf naar wens tekstvakken toevoegen.Tevreden met je ontwerp? Sla het bestand dan op als jpg-afbeelding. Zo kan je het ook online publiceren.

  • bestand blanco 1 heeft als tekst onderaan: "Gevonden in de bib. Neem contact op met de bib".
  • bestand blanco 2 heeft onderaan geen tekst.

In ons facebook-album Verloren? Gevonden! kan je ook het sleutelbord zien waar de gevonden sleutels aanhangen. Gewoon een stuk stevig karton en duimspijkers voor een prikbord volstaan om er een sleutelbord van te maken.

Wees voorbereid... Winter is coming ;-)

Weergaven: 512

Bijlagen:

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden