Hallo collega's,

interessant (en gratis) voor de gevangenisbib:

Littekens aan de oppervlakte

De Stichting voor Morele Bijstand aan Gevangenen brengt deze week het boek 'Littekens aan de oppervlakte – Sporen naar diepgang' uit. Een boek waarin 29 gevangenen elk het verhaal van hun litteken(s) vertellen, vergezeld van foto's. De consulenten tekenden de verhalen de afgelopen maanden op. Nu eens in het Frans, dan weer in het Nederlands.

De Stichting voor Morele Bijstand aan Gevangenen brengt deze week het boek Littekens aan de oppervlakte - Sporen naar diepgang uit. Een boek waarin 29 gevangenen elk het verhaal van hun litteken(s) vertellen, vergezeld van foto's. De consulenten tekenden de verhalen de afgelopen maanden op. Nu eens in het Frans, dan weer in het Nederlands.

Het project is ontstaan uit de gedachte dat achter elk litteken een verhaal schuilgaat. Het verhaal van de mens achter de gevangene.

Tot en met 27 september loopt er ook een begeleidende tentoonstelling in het Justitiepaleis. Voor een exemplaar van het boek kunt u mailen naar admin@smbg-famd.be of schrijven naar SMBG, Stalingradlaan 54, 1000 Brussel.

Weergaven: 151

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden