Beste collega's

misschien kan iemand van jullie ons helpen. Wij kunnen het "probleem" niet goed oplossen.

We kregen een tijdje terug van een lener de melding dat de app steeds crasht en dat ze zelfs niet kunnen inloggen. De lener vermelde "Android 4.4 - google nexus 10"...

Hier gaat het een beetje de mist in, ik weet niet goed welk toestel het betreft (ik gok iets van Samsung), maar uiteindelijk zou de app moeten werken op android en/of iOS...Dus ik zie in principe geen probleem.

Iemand van jullie enig idee waarom bij deze lener (en blijkbaar uit een laatste mail ook bij tal van andere gebruikers) de app steeds crasht?

Weergaven: 188

Berichten in deze discussie

Beste Marijke,

Een Nexus is het apparaat van google zelf, geen samsung dus. Het werkt wel met hetzelfde besturingssysteem (android) maar krijgt altijd als eerste de nieuwste updates. In het verleden waren er problemen dat de nexus te nieuwe software had, misschien is dat opnieuw zo?

Vriendelijke groeten,

Patti Bauwens

Bib Middelkerke

Nu voel ik me stiekem beetje dom dat ik niet wist dat Nexus een apparaat is van google...Ik zal ook eens een tijdschrift in de aard van PCM/Clickx vast moeten nemen.

Maar ik kan dat van de software natuurlijk wel al eens vermelden in een antwoord...

Dag Marijke,

De app werkt op de Nexus 10, maar de oude app-versie werkte niet met Android 4.4. Jouw lener wacht beter tot volgende week, dan is de nieuwe app-update er (downloaden via Play Store). Als de lener dan een update doet, werkt de e-boekenapp zonder te crashen.

RSS

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden