Beste collega's,

ik vroeg mij af of er onder jullie ook al waren die gemerkt hebben dat er toch wel een pak fouten in de E-boeken zitten.

Zo las ik onlangs (in de bib, dus zonder leentegoed te moeten aanspreken) de eerste hoofdstukken van "Woesten" Kris Van Steenbergen. Jammer genoeg kan je hoofdstuk II niet volledig lezen. Het laatste wat ik zag staan was "Heb je ooit al eens nagedacht over welke..". Hoe het afloopt weet ik niet, want meteen volgt hoofdstuk III. Ook tref je doorheen het boek blanco pagina's aan, waardoor je niet weet of het de bedoeling is, of je ook hier tekst mist.

Ligt dit aan het feit dat je het "gewoon in de bib leest" en krijg je thuis met je leentegoed dan wel een volledig exemplaar? Of is het gewoon echt een fout in het E-boek.

Bij "Woesten" viel het mij nu op omdat ik het echt wou lezen, in andere boeken heb ik nog niet "gebladerd". Misschien handig als we tot een lijst kunnen komen waarin zo'n fouten vermeld staan?

Het zou namelijk jammer zijn dat een lener €5 betaald voor 3 onvolledige boeken. Dit komt het project zeker niet ten goede...

Weergaven: 256

Berichten in deze discussie

Dag Marijke,

In sommige e-pubs (het bestand van de e-boeken) zitten er schoonheidsfoutjes die we er systematisch uitwerken. Die schoonheidsfoutjes zijn niet van die aard dat een lezer plots drie onvolledige boeken zal lenen bij één leenbeurt. 

Alvast bedankt voor de melding.

Vriendelijke groet,

Fleur

RSS

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden