Wat bezielt een vrouw om op haar zestigste verjaardag  voor een jaar met de rugzak op missie te vertrekken voor een eenmansactie die ze 'The Walk for Homeopathy" noemt? 
Motivatie, uitwerking, belevenissen en ontmoetingen onderweg ontrollen zich al stappende onder het oog van de lezer. Maar er is meer, veelmeer, want: welke rare vogels vertegenwoordigt zij? In welke wereld leven zij eigenlijk. Niemand kent ze en toch heeft iedereen er zijn eigen, vaak gespierde mening over.

Op meeslepende wijze leidt deze queeste, met een vleugje humor,  niet zozeer naar de gewenste 'volgende stap mar naar de aard en de kracht van  overtuigingen. Een origineel verhaal over durf, kwetsbaarheid, authenticiteit en passie.

Deze docu-roman is te bestellen bij info@thewhiteroom.be, of  bij www.thewhiteroom.be/webshop en annevervarcke.thewhiteroom.be/webshop webshop en te koop in de betere boekhandel.

Graag zou ik het boek ook aan de bibliotheken in Vlaanderen aanbieden. Wil iemand zo vriendelijk zijn mij te laten weten hoe ik dat het best kan doen.

Anne Vervarcke

Weergaven: 41

Bijlagen:

© 2019   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden