(we zijn) Goe bezig?': roman van auteur Stefaan Van Laere aan tweede druk toe - 'de Vlaamse John Irving' aldus NBD Biblion

De roman '(we zijn) Goe bezig?' van auteur Stefaan Van Laere (tevens uitgever bij uitgeverij Partizaan) is intussen al aan de tweede druk toe, enkele maanden na publicatie.

Ook de kritiek van NBD Biblion (het Nederlandse faciliterende orgaan voor de bibliotheken) was lovend over deze titel.

"De Vlaamse schrijver Stefaan Van Laere (1963) heeft tientallen boeken op zijn naam staan, in diverse genres: jeugdboeken, thrillers, biografieën van wielrenners, kookboeken en andere. Met deze controversiële roman laat hij zien dat hij een vlotte pen (en vertelkracht) heeft en zijn lezers kan vermaken. Als een Vlaamse John Irving stuur hij zijn bizarre personages naar hilarische hoogte- en dieptepunten. Deze ondeugende roman wordt bevolkt door de leden van de Vlaamse, dysfunctionele familieclan De Wilde, waarin volkse bravoure en hartstocht, drankzucht en foute standpunten samenkomen. Een Vlaamse 'tokkieroman'. Op het omslag wordt de lezer al gewaarschuwd, of gelokt: 'ethisch, politiek en taalkundig totaal niet verantwoord'."

recensent L. Torn

Het boek is bestelbaar via elke boekhandel of rechtstreeks bij de uitgever via info@partizaan.be en tel. 00476 47 03 99

gegevens

(we zijn (Goe bezig?)

auteur Stefaan Van Laere

ISBN 9789492007551

200 pagina's

€ 18,50

www.partizaan.be

info@partizaan.be

tel. 0476 47 03 99

Weergaven: 112

© 2019   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden