Afgelopen zaterdag 06-06-2020 mocht Sandra Keulen haar boek 'Suus een kind van de sterren' (digitaal) presenteren.

Een mooi kinderboek over Suus, een meisje dat op een speelse manier belangrijke levenslessen leert.
Ze leert o.a. over de kracht van liefde, over vergeving, over verbinding met mens en dier, en over vertrouwen op haar eigen intuïtie.
Van haar Chinese opa Chen leert ze waardevolle lessen over hoe levensenergie (Chi / Qi en Shen) en energievelden werken, en hoe zeom kan gaan met haar hooggevoeligheid. Een leuk verhaal voor elk kind met waardevolle informatie voor zowel kind alsook (groot)ouder of opvoeder.

ISBN : 9789491920837
Uitgever : Bullseye Publishing, Weert (NL)
https://www.bullseyeshop.be/c-4314224/kinderboeken/

BOEKRECENSIES :

In dit verhaal komen belangrijke levenslessen voorbij zoals het volgen van intuïtie, dankbaarheid, vergeving en omgaan met hooggevoeligheid. Je wordt meegenomen in de belevingswereld van een sterrenkind!
Pauline Plokhooij, lichtwerker en docent

Ik heb het boek ’Suus een kind van de sterren' in één adem uitgelezen. Wat een leuk verhaal! De ‘korte reis’ door het leven van Suus maakt duidelijk welke mogelijkheden verborgen liggen in de wereld van Qi. Hoe zou de wereld eruit zien als elk mens een begeleider zoals opa Chen had? Waarschijnlijk zouden dan meer mensen de kans krijgen om een rijk en gelukkig leven te leiden.
Anne Hering - Zhigong Institute

Een heel leuk boek waarin goed beschreven wordt wat het voor een kind betekent om anders dan anderen te zijn. Ik heb dit zelf vroeger ook zo ervaren en voelde me daardoor eenzaam en niet begrepen, dus ik herken dit heel goed. Mensen die dit niet begrijpen hebben heel snel een oordeel waardoor je aan jezelf gaat twijfelen. Peter van den Hurk, paragnost, bekend van het zesde zintuig.

Weergaven: 27

© 2023   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden