Een Roze Boekenplank/dvd-rek in de bib? De meningen zijn verdeeld over de wenselijkheid ervan. Maar dat homoseksualiteit een thema met een grote maatschappelijke relevantie is, moge blijken uit de actieplannen van onze politici en de veelvuldige berichten in de media van homofobe aanvallen. 

Wij strijden met de enige wapens die we hebben: met artikels, lezingen, boeken, films. 

Vandaar: Onder Mannen, het verzwegen leven van Marokkaanse homo's, verschenen in 2008 maar brandend actueel. En: de documentaire Silent Stories. 

Na een vertoning op Canvas (maart 2011,120.000 kijkers), meer dan 25 internationale festivals, twee bekroningen (Montréal en Quito), is Silent Stories nu op dvd verkrijgbaar. 

-Een poëtische film over twee mannen en twee vrouwen die wegens hun seksuele identiteit Guinée, Irak, Algerije en Senegal moesten ontvluchten en die in België en Nederland proberen een nieuw bestaan op te bouwen. Persoonlijk, aangrijpend.

-geschikt voor jongeren (vanaf 14 jaar) en volwassenen, geknipt als basis voor klasse-gesprekken over homoseksualiteit

-Frans en Arabisch gesproken, ondertitels in Ndl, Fr., Eng. en Spaans. 

-dvd is in eigen beheer gemaakt. Bestellen via overschrijving van 14 euro (12 euro plus 2 euro verzendingskosten) op de rekening van Clin d'oeil films, BE70 7340 3357 3325, met vermelding van dvd Silent Stories. En een mailtje naar hanne@clindoeilfilms.be, met vermelding van het adres waar de dvd heen mag worden gestuurd. 

info en trailer: www.silentstories.be

Weergaven: 70

Bijlagen:

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden