'Sander gaat op stap': (voorlees)verhalen voor de jeugd - auteur Stefaan Van Laere

Pas verschenen bij uitgeverij Partizaan: 'Sander gaat op stap'
(voorlees)verhalen voor de jeugd (+ 8 jaar)
Auteur Stefaan Van Laere
ISBN 9789492007131

Coverillustratie: Rudó


Info over de auteur:
 Stefaan Van Laere kan het gewoon niet laten. Naast fictie en non-fictie voor volwassenen grijpt hij af en toe ook graag terug naar zijn kindertijd om eveneens voor de jeugd te schrijven. Zo staan op zijn palmares succesvolle jeugdboeken als 'De koffer', 'Sciencefiction' (naar de gelijknamige film van Jean-Claude Van Rijckeghem en Pat Beirs met in de hoofdrollen Koen de Bouw en Wendy van Dijk), 'De dodelijke proef', 'De voorspeller', 'Moemoe, waar denk je aan?' en 'Ik ben zoals ik ben' plus ook enkele Vlaamse Filmpjes en meerdere verhalen bij uitgeverij Averbode.


Korte samenvatting:
 Sander Warredam valt niet af te stoppen. Deze tienjarige belhamel gaat niet graag naar school, en dat is nog zacht uitgedrukt. Voetballen daarentegen doet hij als de beste, en het is geen toeval dat er af en toe op school eens een ruit sneuvelt… Sander heeft maaréén zwak punt, zijn buurmeisje Marieke die hem zo rond de vinger weet te winden.
Auteur Stefaan Van Laere gaf al heel wat lezingen op scholen over Sander Warredam, waar meermaals de vergelijking valt dat dit kereltje een eigentijdse, Vlaamse jongensversie van Pippi Langkous is…
 
De illustratie is het winnend ontwerp van de wedstrijd die uitgeverij Partizaan organiseerde van de hand van de Nederlandse illustrator Rudó.
 
Verkrijgbaar op de eerste Partizaandag (zondag 7 december 13-18 uur) zaal OCO, Pijphoekstraat 30 in Oostakker (gratis toegang)

Het boek kan rechtstreeks bij de uitgever besteld worden

info@partizaan.be  klik hier voor de website van uitgeverij Partizaan

Weergaven: 90

© 2019   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden