Een aantal publicaties van Atelier 340 maken reeds deel uit van de boekencollecties van bibliotheken in Vlaanderen. Het Atelier 340 Muzeum in Jette focust op beeldhouwkunst. Het museum is naast organisator van tentoonstellingen ook uitgever van bijzondere kunstpublicaties.

Niet alleen omwille van de verspreiding van de publicaties van Atelier 340 (en de kunstenaars waarmee we werken), maar ook omwille van het ondersteunen van een uniek onafhankelijk instituut is het belangrijk dat onze publicaties opgenomen kunnen worden door meer bibliotheken in Vlaanderen.
In bijlage van deze aanbieding vindt u een lijst met de meeste publicaties. Daaraan kunnen we nog de splinternieuwe uitgave toevoegen van Jacques Lizène - 'REMAKES' [ISBN 978 83 88254 64 2] -

Binnenkort is de tentoonstelling van deze laatste ook te zien in het Atelier 340 Muzeum.

De laatste publicaties van Atelier 340 die werden aangekocht door Vlaamse bibliotheken dateren van 2004. Kijkt u dus ook goed naar "Toutes les couleurs sont autorisées à condition que cela n'empêche pas le commerce", "Een bepaald Finland" en "De Intuïtieve Beweging"

Indien u interesse hebt naar één of meerdere boeken kan u een bestelling doormailen naar bookshop@atelier340muzeum.be, opsturen naar:
De Rivierendreef 340, 1090 Jette
of bel ons op: 02 424 24 12

Vriendelijke groeten,

het team van Atelier 340 Muzeum



Weergaven: 45

Bijlagen:

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden