Zaterdag 11 december lanceert de Vlaamse auteur Luc Vandromme zijn roman 'OMWILLE VAN DE SOORT'. Is dit interessant voor jullie assortiment?

Heeft u meer informatie nodig? Dan hoor ik graag van u. Mail: info@godijnpublishing.nl

ACHTERFLAPTEKST:

Waar George Orwell met 1984 stopte, gaat Luc Vandromme met Omwille van de soort verder.

Stel je een ideale wereld voor waarin alles klopt, waarin voor iedereen wordt gezorgd en geluk vanzelfsprekend is. En stel je dan ook eens voor dat die wereld door een nog onbekende oorzaak compleet ontregeld raakt. Dat honger, ziekte en wantrouwen mens en dier bedreigen. Het evenwicht is zoek en het recht van de sterkste heerst. Omwille van de soort is een literaire pageturner. Luc Vandromme schetst een situatie die in de toekomst speelt, maar herkenbaar dicht tegen vandaag aanleunt. Hoe goed we het ook met elkaar voor hebben, wanneer economische belangen om de hoek komen kijken, raken idealen en menselijke waarden in de verdrukking. Omwille van de soort is een waarschuwing, maar bovenal een psychologische roman die bijt, snijdt en verontrust. Een opmerkelijk boek dat nazindert.

Luc Vandromme (België, 1961) is pedagoog, schrijver, beeldend kunstenaar en jazz-zanger. Eerder publiceerde hij vijf romans. De verschillende kunstdisciplines ziet hij als een middel om beelden te creëren. Zijn artistieke werk beschouwt hij als een onlosmakelijk geheel, waarbij zijn hoofdaandacht uitgaat naar het schrijven. Daarin vinden zijn verbeelding en zijn ‘stem’ hun diepste uitdrukking.

Weergaven: 12

Bijlagen:

© 2022   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden