Nieuw bij Uitgeverij Eenvoudig Communiceren: Op klaarlichte dag (Simone van der Vlugt)

Simone van der Vlugt is een van de succesrijkste misdaadauteurs van Nederland. Ook in Vlaanderen groeit haar populariteit.

In juni verscheen bij Uitgeverij Eenvoudig Communiceren een bewerking in eenvoudige taal van haar misdaadroman Op klaarlichte dag uit 2010. Met dit boek won Simone van der Vlugt de Nederlandse NS Publieksprijs 2010 en datzelfde jaar ook de Crimezone Award voor de beste Nederlandstalige thriller.

Nathalie is op de vlucht voor haar gewelddadige ex-vriend. Het kost haar al haar vindingrijkheid om uit zijn handen te blijven. Maar Nathalie is niet alleen op de vlucht voor hem. Ook de politie wil haar spreken in verband met de moord op haar beste vriendin. Een toevallige ontmoeting tussen Nathalie en rechercheur Julia Vriens brengt de zaak in een stroomversnelling. Nathalie heeft inmiddels een nieuwe identiteit aangenomen en Julia heeft geen idee met wie zij te maken heeft. Tot de ex-vriend van Nathalie op het toneel verschijnt.

Deze bewerking in eenvoudige taal verscheen in de serie Leeslicht en telt 104 pagina's. Het leesniveau volgens het Europees Referentiekader voor Talen is A2/B1. Prijs: 13,50 euro.

Bekijk Op klaarlichte dag op onze website.

Weergaven: 35

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden