Nieuw bij Uitgeverij Eenvoudig Communiceren: De familieblues (Yvonne Kroonenberg)

Je vrienden kies je zelf, maar je familie niet. Wat je ook van je familie vindt. Voor altijd ben je verbonden met je ouders, broers, zussen en kinderen. Dat is wat Yvonne Kroonenberg 'de familieblues' noemt. Ze vroeg een aantal mensen om hun familieverhaal te vertellen. Het resultaat was een bundel raak geschreven bespiegelingen over familiebanden. Yvonne Kroonenberg selecteerde zelf de verhalen uit haar oorspronkelijke bundel, en heeft ze ook zelf vereenvoudigd voor deze makkelijk te lezen versie.

In haar levendige stijl legt ze uit waarom broers liever niet op elkaar lijken en zussen juist wel. Waarom oma's elkaar niet aardig vinden en ooms soms flauwe grappen maken. En waarom sommige schoondochters oppermachtig zijn, terwijl anderen als voetveeg worden gebruikt. Na het lezen van De familieblues begrijp je ook beter hoe je eigen familie in elkaar zit.

Het boek verscheen in de serie Leeslicht van Uitgeverij Eenvoudig Communiceren en telt 48 pagina's. Leesniveau volgens het Europees Referentiekader voor Talen is A2. Prijs: 8,00 euro.

Bekijk het boek op onze website

Weergaven: 19

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden