Maak kennis met de nieuwe uitgaven van uitgeverij Partizaan op de eerste partizaandag (zondag 7 december van 13 tot 18 uur in zaal OCO in Oostakker)

Uitgeverij Partizaan is intussen zowat een half jaar actief en heeft een tiental nieuwe titels plus ook een aantal heruitgaven uitgebracht. Deze uitgeverij is een initiatief van auteur Stefaan Van Laere die intussen meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van de boeken en de (sociale) media heeft.
Op de eerste Partizaan dag, die op zondag 7 december van 13 tot 18:00 uur plaatsvindt in de thuisbasis van de uitgeverij Oostakker, worden de nieuwe titels en de auteurs van uitgeverij Partizaan aan het publiek en de belangstellenden voorgesteld.

Hier een overzicht van een aantal van de nieuwe titels van uitgeverij Partizaan:

- 'Bliksem in mijn hoofd', de nieuwste titel van auteur Felix Sperans. Deze psychiatrische patiënt is al meer dan 50 jaar zenuwziek en schreef vanuit zijn eigen ervaring meerdere bestsellers waaronder onder meer het boek 'Bij de psychiater' in samenwerking met prof. Marc de Hert dat ook in het Engels en het Japans vertaald werd. Zijn nieuwe boek schreef Felix samen met zijn Filippijnse echtgenote Myriam, docent Engels.
Bliksem in mijn hoofd, ISBN 978747207117

- 'Sander gaat op stap', het nieuwste jeugdboek van auteur Stefaan Van Laere met een cover van de Nederlandse kunstenaar Rudo. Dit jeugdboek bevat voorleesverhaaltjes voor de leeftijd vanaf 10 jaar over Sander, een wel heel ondeugende jongen die er op school niks van bakt en vooral houdt van voetbal. En ook een boontje heeft voor zijn buurmeisje Marieke…
Je zou Sander een eigentijdse kruising van de Pippi Langkous en de Witte kunnen noemen…

Sander gaat op stap, ISBN 9789492007131

Meer informatie over de andere nieuwe titels van uitgeverij Partizaan vindt u op de website van de uitgeverij.

Alle boeken zijn rechtstreeks bij de uitgever verkrijgbaar. Meer info: info@partizaan.be

Weergaven: 104

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden