dè liefdesroman van het voorjaar 2023
'LUDO & CARLA'
"is een Vlaamse Utta Danella opgestaan ?"
Dit is zonder twijfel, dè liefdesroman van het voorjaar 2023.
Iemand vroeg zich af, na het lezen van deze wondermooie roman, of met dit boek de "Vlaamse Utta Danella is opgestaan"?
Een mooier compliment had auteur Enzo Farina zich wellicht niet kunnen dromen.
Na de bijzonder succesvolle cursiefjes van de '55 pittige volksverhalen', waagde Enzo zich deze keer aan een heuse roman. Een liefdesroman zowaar.
'LUDO & CARLA' is een vlot lezend, meeslepend en vertederend liefdesverhaal dat spontaan ontstaat op een Belgisch strand, waar het levenspad van twee jonge mensen kruist. Zij komen uit totaal verschillende leefwerelden en de vraag heerst of de eerste vonken, zullen doven met de golfslagen en het opspattend water van de zee, of... dat de chemie van de liefde onhoudbaar zal toeslaan. Hoe dan ook, de jongen en het meisje zullen op sleeptouw worden genomen voor een leven en verhaal, boordevol verrassende wendingen.
Enzo, bezorgt de lezer dus een flinke portie leesgenot en romantiek. Als een piloot die in de cockpit van zijn vliegtuig hoog in de hemel de aarde anders bekijkt, heeft hij het strand en de mensen die er rond wandelen op zijn manier bekeken. Soms getoetst aan de werkelijkheid, soms eens zijn verbeelding laten gaan...
Aanbevolen lectuur voor eenieder die gelooft dat de liefde een onuitputtelijke bron van inspiratie is en voor wie zich dus opnieuw zacht wil laten verwennen door de passie van een totaal nieuw liefdesverhaal op niveau.
------------------------
Begin februari 2023 rolt ie van de persen en je kan hem nu al aan de voordeelprijs van 19,50 € vooruitbestellen op de site van de uitgever :  www.spring-produkties.be of via mail naar info@spring-produkties.be. Voor wie opteert voor verzending naar een Belgisch adres :  + 4.95 €
Bestel tijdig. Vanaf 1 februari kost een exemplaar dan 21.95 €

Weergaven: 17

Bijlagen:

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden