Gepromoveerd juriste Karin Ammerlaan (Tilburg University) heeft een e-book uitgebracht voor studenten die een bachelor- of masterthesis moeten schrijven, maar in een scriptiedip zitten: ‘Grip op je Scriptiedip - in 7 stappen naar een scriptie master mindset’. Zij deelt haar kennis in een compacte gids vol humor, praktische tips en hands-on inzichten. 

In haar werk als scriptie-coach ziet zij veel studenten met een dip, die laat aan de bel trekken. 

Sommigen zitten al maanden vast: “Veel studenten schamen zich en doen aan struisvogelpolitiek. Ze beseffen heus wel dat ze wat moeten doen maar weten niet meer hoe. Scriptie-hulp bureau’s vragen veel geld voor hun begeleiding. Mijn insteek is: je bent prima in staat om een scriptie te schrijven, maar je moet je mindset veranderen. En daar gaat dit boek over: verander je kijk op jezelf en je scriptie en je komt - samen met mij, in kleine stappen - weer in je flow.” 

Ammerlaan vindt zichzelf het levende bewijs van het adagium: van uitstel komt géén afstel: “Het idee voor dit boek ontstond na mijn promotietraject, in 2009. Daarna ging ik andere dingen doen en schreef ik eerst een kinderboek. Het is dus even blijven liggen, maar er nu toch echt van gekomen.” 

Indien je ècht geen letter op papier meer kunt verdragen: Binnenkort verschijnt ook de Instagram cursus ‘Grip op je scriptiedip’, ga naar karinammerlaan.com voor meer info. 

Weergaven: 30

© 2020   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden