Fyra is een vuurvliegje. De meeste vuurvliegjes geven automatisch licht in het donker maar Fyra is anders dan de rest. Het lukt haar niet om licht te geven. Ze voelt zich een beetje eenzaam. In het donker raakt ze de weg kwijt en komt in een grot terecht. Ze ziet schaduwmonsters en hoort rotsbrommers. Opeens ziet ze een groen licht dat afkomstig blijkt te zijn van een vriendelijk buitenaards wezentje: Lumi. Hij komt van de planeet Luminosa, de lichtplaneet waar de sterbron staat. Samen stappen ze in zijn Spees-sjeeser en gaan het universum verkennen. Nu pas ziet Fyra hoe groots dat is en hoe alles met elkaar te maken heeft. Onderweg komt er bericht dat Luminosa (en daarmee de lichtbron) wordt bedreigd met vernietiging door de Arkons. Zij moeten iets doen, maar hoe? Ze raken verzeild in een groot en spannend avontuur. Fyra maakt kennis met de feeën van de Blauwe Sterrenzee. Ze leert van hen dat het echte licht niet aan de buitenkant zit maar juist van binnen, in jezelf. En als je dat licht volgt, jouw licht, dan ben je tot grootse dingen in staat.

Karin Ammerlaan heeft dit boek geschreven vanuit haar spirituele licht, vanuit haar hart. Als kind was zij steeds op zoek naar diepte en leek het of zij een andere beleving had dan de meeste kinderen. In 2009 promoveerde zij bij Tilburg University.  Maar de worsteling met ‘er moet meer zijn’ bleef. Zij ging zich verdiepen in de verschillende esoterische stromingen en hoe die ontwikkelingen door de eeuwen heen zijn geweest. Ze ontdekte dat ze door deze kennis, steeds dichter bij zichzelf kwam, de weg begon te vinden naar haar eigen, unieke licht. In deze periode begon zij met het schrijven van het boek FYRA & LUMI. Er kwam een magisch sprookje uit haar pen, vol diepgang en verbeelding waaruit klein en groot inspiratie en vertrouwen kunnen halen. 

Toen het boek klaar was, realiseerde zij zich verbaasd dat zij, zonder dat zij zich daarvan bewust was, haar eigen levensverhaal had geschreven. En dat verhaal is nog niet klaar. Naarmate de tijd vordert, blijkt het boek ook voorspellend te zijn.

FYRA & LUMI - de sterbron van Luminosa heeft een mooie recensie gekregen van Biblion: Spannend, met bijzondere namen, mooie illustraties, door ruime opzet en gekozen lettertype goed leesbaar, eigentijds taalgebruil.

Het boek is gebonden, heeft een hardcover met ingelegde letters en een leeslint. De illustraties zijn van Ramona Treffers. 

ISBN 9789082899207
verkrijgbaar via boekhandel en www.karinammerlaan.com

MET DE AANKOOP VAN DIT BOEK STEUN JE HET RODE KRUIS

Weergaven: 9

© 2020   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden