Beste Geert,

In de 35 jaar dat ik hier op aarde ben, reageer ik voor het eerst op een contactadvertentie. De pasfoto is twee jaar oud. Ik ben psychologe en ik werk in een gezondheidscentrum. Naast mijn werk lees en wandel ik graag. Als ik wandel, ga ik het liefst ver weg om geen cliënten tegen te komen. Ik hou van zingen, met of zonder glas wijn. Vier jaar geleden verbrak ik mijn relatie. Nu heb ik een leuk huis, een boeiende en vermoeiende baan en een paar goede vrienden. Eigenlijk ben ik best tevreden. 'Waarom reageer je dan?' vraag jij je misschien af, want zo veelzeggend was jouw advertentie niet. Nou, misschien daarom.

Groeten, Rachel

De eenvoudige brief heeft een enorme impact. Rachel raakt de controle kwijt. Hoe kan ze zo haar cliënten nog helpen? Heeft ze zelf geen hulp nodig? Ze blijft keihard doorwerken... Na enkele fijne en vervelende gebeurtenissen besluit ze dat ze niet langer toeschouwer wil zijn van andermans gebeurtenissen. Ze wil zelf leven.
Bestel 'De laatste client', geschreven door Judith van den Hul: hier.
978-90-77490-55-6
€ 17,95
In Vlaanderen is het boek ook via onze vertegenwoordiger Davidsfonds Uitgeverij verkrijgbaar.
Van den Hul signeerde onlangs in de winkel van Nawijn en Polak. Bovendien sprak zij op boekenfeest Boek en Bal. U zult nog meer van haar (en haar werk) horen!

Weergaven: 27

Bijlagen:

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden