Circus Dwaaltuin is een project van auteur Stefan Boonen en fotografe/vormgeefster Julie Feyaerts, een productie van ARTBOEM in coproductie met Humorologie en 30CC

 

***

Circus Dwaaltuin is een bijzondere kijk-, lees-, doe- en beleef-tentoonstelling die het verhaal van een bijna verloren circus, opgericht in 1899, vertelt. 

In dit circusdoolhof ontdekken de bezoekers op speelse wijze het formidabele verhaal van dit buitengewone gezelschap. Een vrolijk personage houdt het mysterie van Circus Dwaaltuin brandende en maakt jong en oud warm om deze wandeling door een circusboek aan te vatten.

 

Door haar veelzijdigheid kan Circus Dwaaltuin bijna altijd en bijna overal: in de bib, het cultuurcentrum, het jeugdcentrum, op een festival, in een school, binnen, buiten,...

 

Met een passend circusproject op maat haal je nog meer uit deze wonderlijke tentoonstelling. Circus Dwaaltuin prikkelt zo niet alleen de interesse in cultureel erfgoed, maar slaat ook bruggen tussen verschillende educatieve en culturele partners.

 


Info en booking via info@artboem.be, +32 (0)498 52 83 63 of download het uitgebreide presentatiedossier (zie bijlage). We hopen dat Circus Dwaaltuin binnenkort jouw kleine en grote publiek kan verrassen.

Weergaven: 97

Bijlagen:

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden