Beste,

 

Als bijlage vindt u info mbt. tot de catalogus nav van de voorbije expo rond Louis Paul Boon in het Goudblommeke in Papier in Brussel.

 

Verschillende bibliotheken, organisaties en privépersonen van buiten het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kochten deze unieke brochure (genummerd, gesigneerd, afgestempeld) reeds aan. 


Deze catalogus is uitsluitend verkrijgbaar op bestelling via het secretariaat van HoedGekruid vzw ("secretariaat hoedgekruid" a href="mailto:hoedgekruid.secretariaat@gmail.com">hoedgekruid.secretariaat@gmail.com>)

 

We bieden heel graag aan de bibliotheken van Brussel (en anderen) de kans om deze catalogus, geproduceerd door een Brusselse socio-culturele organisatie, aan te kopen.

 

Naast unieke foto's van Louis Paul Boon omvat deze catalogus reproducties van typoscripten, manuscripten, karboontjes, reliëfschilderijen, enzoverder.

 

Info mbt. tot de expo vindt u op www.hoedgekruid.be in de rubriek kalender 2012 en foto's 2012.

 

Opgelet! Er zijn nog slechts 10 exemplaren beschikbaar (dd. 09/05/2012)

 

Met hoedgekruide groeten,

 

Filip

voor
----------------------
www.hoedgekruid.be vzw

(De vzw HoedGekruid is een bovenlokale sociaal-culturele vereniging erkend door de Vlaamse Gemeenschapscommissie. "De vereniging HoedGekruid vzw heeft tot doel een venster te openen op de wereld door middel van artistieke initiatieven en door het leggen van linken tussen 'elders' en 'hier' ".)

telefoon: 0471 63 91 89
rekeningnummer: 000-3257505-51
btw-nummer: 0 898.495.657

-------------------------------------------------
Deze e-mail en eventuele bijlagen zijn vertrouwelijk en kunnen onder het wettelijk zwijgrecht vallen.
Indien u niet de geadresseerde bent, is het ten strengste verboden deze e-mail publiek te maken, te reproduceren, te verdelen, of op een andere manier te verspreiden of te gebruiken.
Indien u dit bericht per vergissing hebt ontvangen, gelieve dan de verzender onmiddellijk op de hoogte te stellen en deze e-mail te verwijderen.

Weergaven: 41

Bijlagen:

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden